LAN Airlines

                                    HET PLEZIER VAN VLIEGEN  
               

 

Over LAN

LAN Airlines : de leidende luchtvaartmaatschappij in Latijns Amerika. LAN combineert een lange ervaring van 80 jaar binnen de sector met het hoogste service niveau. Dankzij haar vele dochterondernemingen heeft LAN een leidende positie op de Latijns-Amerikaanse markt bereikt. Ook haar dynamiek en ononderbroken ontwikkeling binnen een sector waarin haar kwaliteiten steeds meer worden gewaardeerd en erkend door de klant, hebben hiertoe bijgedragen. Momenteel heeft het bedrijf 16.000 werknemers.

LAN Airlines dient meer dan 60 bestemmingen rond de wereld door een uitgebreid netwerk dat volledige verbinding binnen Latijns Amerika aanbiedt, naast alle verbindingen met Noord-Amerika, Europa en de Stille Zuidzee. Door diverse code-share overeenkomsten biedt LAN daarnaast nog 58 extra internationale bestemmingen. LAN Airlines en haar dochterondernemingen bezetten een dominante positie binnen markten zoals Chili en Peru, en vormen een belangrijke aanwezigheid op de Argentijnse en Ecuatoriaanse binnenlandse markt. De wereldklasse kwaliteitsnormen van LAN zorgden voor toetreding tot OneworldTM, de globale alliantie die de beste luchtvaartlijnen van de wereld omvat.

LAN verbindt Nederland met Latijns Amerika. Als gevolg van een overeenkomst tussen LAN en de Spaanse luchtvaartmaatschappij IBERIA kunnen passagiers van Nederland tot aan Madrid met IBERIA vliegen, en vervolgens met een directe LAN vlucht door naar Santiago de Chili, Lima (Peru), Guayaquil en Quito (Ecuador). LAN verzorgt dagelijks vluchten naar Santiago de Chili, Lima en Quito.

Zuid-Amerika Airpass                                     

De LAN Zuid-Amerika Airpass biedt aan passagiers de mogelijkheid om uit meer dan 50 Zuid Amerikaanse

bestemmingen te kiezen dankzij LAN´s uitgebreide netwerk binnen Chili, Peru en Argentinië .De Zuid-Amerika Airpass werkt via de aankoop van individuele eenrichting coupons voor vluchten binnen Zuid-Amerika en geldt voor passagiers die in het bezit zijn van een internationaal ticket en in Zuid-Amerika verblijven. De Airpass is geldig samen met een intercontinentale vlucht met LAN of met een andere airline van de Oneworld alliantie die naar Zuid-Amerika vliegt. Prijzen zijn gebaseerd op het aantal gekozen coupons of vluchten.

 

NIEUWE PREMIUM BUSINESS CLASS BOEING 767-300
LAN Airlines opereert met één van de modernste vloten in de wereld. Alle vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 767-300 of Airbus 340. De vloot heeft een nieuwe twee-klasse configuratie met 100% full flat stoelen in haar Premium Business Class en individuele schermen met uitgebreide entertainment producten bij alle stoelen in de Economy Class. Met de vlootvernieuwing is het renovatieproces van LAN's korte routes voltooid. De nieuwe Airbus A320 vliegtuigen helpen LAN haar efficiency te verbeteren en de uitstoot van Co2 beduidend te verminderen. De vlootvernieuwing maakt deel uit van de door LAN aangegane verplichting om het milieu te beschermen.