Rondreis Costa Rica: Jacó en Playa Hermosa

Reis naar het badplaats Jacó

Op 100 km afstand van San José ligt het surfersparadijs Jacó. Deze badplaats is erg in trek en heeft mooie accommodatie te bieden voor de toerist. Ook restaurants, bars en diverse winkels zijn hier volop aanwezig.
U kunt zich hier gemakkelijk oriënteren, want Jacó is eigenlijk één lange hoofdstraat met kleine zijstraatjes die uitkomen op het strand.

Attracties in Jacó

De stranden liggen onbeschut en hebben hoge golfen tot vreugde van de veel surfers die hier komen. Op het strand kunt u verschillende activiteiten uitoefenen zoals kajakken en wildwater-raften. Wie even genoeg heeft van het strand kan naar de ‘Butterfly Fantasy', een vlindertuin waar veel tropische vlinders te bewonderen zijn. Paardrijden, fietsen en canopy-tours zijn activiteiten die in de omgeving gedaan kunnen worden. Wordt het u te actief? Ga dan heerlijk ontspannen aan het strand!

Naast de populaire badplaats Jacó ligt Playa Hermosa, oftewel: mooi strand. De lange stranden met zwartzand zijn erg populair bij mensen die het naastgelegen Jacó te druk vinden. Er zijn een aantal hotels en restaurants te vinden en met een pendelbusje kunt u naar de verschillende stranden. Playa Hermosa is te bereiken vanaf Jacó, richting Parrita.