Rondreizen door Zuid Amerika

Reisbureau LAS is specialist in individuele rondreizen door Zuid-Amerika. De meeste landen in Zuid Amerika bestrijken een flink oppervlak. Soms zijn de afstanden die u gaat afleggen om alles in dat Zuid-Amerikaanse land te zien dan ook groter dan u in Europa gewend bent. LAS zal u in de reisvoorstellen dan ook adviseren over slimme routes en combinaties tussen landen die u eventueel zou kunnen maken.

 

Reisbureau LAS: Zuid-Amerika specialist

LAS kent de aangeboden landen in Zuid-Amerika bijzonder goed: sommige reisadviseurs hebben er gewoond en reizen meerdere keren per jaar af naar de diverse landen op dit mooie continent. Ze inventariseren bijzondere accommodaties, hotels en lokale tours. Zo haalt ú het meeste uit uw rondreis door de landen in Zuid-Amerika.

                               

Leuke combinatie-rondreizen

 

U kunt een rondreis door een (deel van) Argentinië uitstekend combineren met een reis door Chili. Zo’n vakantie kunt u ook afsluiten op de stranden van Brazilië. Het relatief onbereisde Bolivia kan in prima gecombineerd worden met het fascinerende Peru. Maar ook met Ecuador, waar u eigenlijk de wondere wereld van de Galápagos eilanden binnen bereik heeft. Denk ook aan Antarctica, perfect te combinereb met Chili of Argentinië!

 

Reisbureau LAS: maatwerk in vakanties

De rondreizen per land zijn doordachte reisprogramma’s: veelal gebaseerd op een thema, reistijd of -budget. U kunt ons altijd vragen zo’n vakantie aan te passen aan uw wensen: bijvoorbeeld, andere combinatie of route, een verlenging op het strand of andere accommodaties tours & excursies. Alles is mogelijk om zo uw ideale rondreis door de landen van Zuid Amerika mogelijk te verzekeren.