Rondreis centraal Chili

De centrale en bruisende hart van Chili

Het bruisende hart van Chili wordt gevormd door de vallei in Centraal Chili. De vruchtbare en uitgestrekte valleien en velden hebben een landelijke charme. Ook zijn er nog veel historische steden en haciënda’s uit de koloniale tijd met rijke tradities, zoals Rancagua en Chillán.

In Rancagua vindt u rust en kunt u prachtige paardrijdtochten maken, wandelen en picknicken. In de omgeving zijn een aantal mooie natuurgebieden met mediterrane bossen en palmbossen in het nationale park La Campana.

Chillán staat voornamelijk bekend om haar kleurrijke openluchtmarkt en de nabijgelegen Termas de Chillán. Vlakbij Chillán is ook de waterval  ‘Salto del Laja’ een attractie en kunt u vervolgens een bezoek brengen aan het nationale park Laguna del Laja.

Concepción, een bloeiende stad

Wie nog verder naar het zuiden gaat komt langs Concepción, een bloeiende stad met in de omgeving veel pittoreske dorpjes. Vooral de kleine kustdorpen ten zuiden en ten noorden van Concepción zijn prachtig met uitgestrekte strand en pittoreske Chileense dorpjes die de moeite waard zijn om te bezoeken