Rondreis Chili: Santiago en omgeving

Reis Santiago de Chili en omgeving

De hoofdstad van Chili, Santiago, ligt midden in de centrale vallei tussen het kustgebergte aan de ene kant en de Andes aan de andere kant. Het landschap van de omgeving van Santiago is prachtig en heeft een landelijke charme met veel populieren, cipressen en eucalyptusbomen. In de omgeving liggen een aantal landbouwsteden, die een grote rol spelen in de tradities van de ‘Huasos’, de Chileense cowboys. Rancagua is een voorbeeld van zo’n plaats waar de culturele tradities behouden zijn.

Rondreizen door natuurgebieden in de omgeving van Santiago

De omgeving van Santiago herbergt een aantal prachtige natuurgebieden, zoals het nationale park ‘La Campana’ (de klokkentoren), een idyllisch palmenbos dat nog relatief weinig wordt bezocht.Voor natuurlijke activiteiten kunt u buiten Santiago in de hoge Andes rotsen beklimmen, vulkaan beklimmen, trektochten maken, skiën, paardrijden, kajakken en raften.

Badplaatsen Santiago

Aan de kust bij Santiago zijn de badplaatsen Valparaíso, Viña del Mar en Reñaca razend populair onder de Chilenen en een heerlijke bestemming aan het eind van uw rondreis. Wilt u de rondreis eindigen met een paar dagen strand dan biedt LAS hier verschillende mogelijkheden.