Klik hieronder voor reisaanbod per land
Midden Amerika

Midden Amerika Rondreizen met LAS

Rondreizen door Midden Amerika

Reisbureau LAS is specialist in individuele rondreizen door Zuid- en Midden-Amerika. In tegenstelling tot de vele enorm grote landen in Zuid Amerika, zijn de landen in Midden Amerika een stuk kleiner. Onderlinge afstanden zijn relatief kort: nog kleiner dan in Europa. In een rondreis kunt u dan ook eenvoudig landen combineren.

Reisbureau LAS: Midden-Amerika specialist

LAS kent alle landen in Midden-Amerika bijzonder goed: onze reisadviseuses reizen meerdere keren per jaar af naar de diverse landen in het gebied en inventariseren de meest bijzondere accommodaties, hotels en lokale tours. LAS kan u in de reisvoorstellen ook adviseren over de mooiste plekjes, slimme routes en combinaties tussen landen die u zou kunnen maken. Zo haalt ú het meeste uit uw rondreis door de landen in Midden-Amerika.


Rondreizen Mexico & Belize                                      Rondreizen Nicaragua

Rondreizen Guatemala                                              Rondreizen Costa Rica

Rondreizen Honduras & El Salvador                         Rondreizen Panama


Leuke combinatie-rondreizen

U kunt een rondreis door een (deel van) Mexico uitstekend combineren met een reis door Guatemala. Een reis naar Guatemala kunt u afsluiten op de stranden van Belize. Het nog onontgonnen Nicaragua kan in een rondreis prima gecombineerd worden met de veelzijdige flora & fauna van Costa Rica en ook met een rondreis door Panama: een land dat eigenlijk alles heeft.

Rondreizen door deze site

In het (rode) linkermenu vindt u de belangrijkste landen van Midden-Amerika. Hier krijgt u per land gelijk toegang tot een ruim aanbod van rondreizen van dat land. Ook binnen de landen, geeft het (rode)linkermenu u steeds alle informatie van de verschillende regio’s en plaatsen van dat land. U vindt er informatie over lokale attracties en geselecteerde accommodaties.

Reisbureau LAS: maatwerk in rondreizen

De rondreizen die wij u per land presenteren, zijn goed doordachte reisprogramma’s, veelal gebonden aan een thema, reistijd of reisbudget. U kunt ons altijd vragen deze reis aan te passen aan uw meer specifieke wensen: bijvoorbeeld een verlenging, andere route, combinatie, eenvoudigere of meer luxe accommodaties of andere tours & excursies. Alles is mogelijk om zo uw ideale rondreis door de landen van Midden Amerika mogelijk te maken.

     
  Twitter  Facebook  Disclaimer | Copyright | Algemene voorwaarden | Sitemap  | Links  Calamiteitenfonds  SGR  
Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK