Nieuws

Keizerspinguïns: Nieuwe ijsbreker Antarctica!

Eind 2018 komen er 4 nieuwe Antarctica trips bij op de ijsbreker ‘Kapitan Klhebnikov’. Het schip zal als hoofddoel ijs breken houden en aart vanaf Ushuaia (Argentinië) helemaal de Weddel zee door naar Snow island, waar passagiers van het schip een kolonie keizerspinguïns kunnen spotten.

De ijsbreker zal varen tussen 6 oktober en 24 november 2018. Heeft u interesse? Informeer ons naar de mogelijkheid en de route: info@las.nl


2017: LAS bestaat 10 jaar! 

In oktober dit jaar vieren wij bij LAS een feestje: LAS bestaat 10 jaar! In al die jaren hebben wij met veel plezier mooie reizen mogen verzorgen voor onze klanten. We blijven dit doen en hopen veel van onze vaste, maar ook nieuwe klanten terug te zien voor nog meer reisavontuur door Midden- of Zuid Amerika.


1 maart 2017: KLM vliegt nu direct op Cartagena!  

KLM vliegt nu ook direct op Cartagena! Nóg meer gemak bij een rondreis naar Colombia. Laat je inspireren door onze rondreizen, nu nóg sherper geprijsd! 

 


Januari 2017: Reis Argentinië en Brazilië:  

In december vertrokken Arnaud en Laura weer met het hele gezin naar Zuid Amerika. Deze keer stond Argentinië en Brazilië op het programma. Naast een bezoek aan hun agentschap in Buenos Aires reisten zij natuurlijk ook naar de familie in Córdoba. De reis werd afgesloten met een bezoek aan de spectaculaire watervallen van Iguazú (zie foto) en bruisend Rio de Janeiro.  

 


juni 2016: AeroMexico 3 x per week op Mexico stad!

Goed nieuws! Sinds deze week vliegt AeroMexico 3 keer per week per directe vlucht naar Mexico Stad, en dat ook nog eens met een comfortabele dreamliner! Om dit te vieren starten ze met zeer aantrekkelijke tarieven! 
Cultuur, natuur, vriendelijke bevolking, heerlijk eten, prachtig weer én een directe AeroMexico vlucht met gunstige tarieven... Waar wacht je nog op?!


27 Mei 2016: Astrid op studiereis in Argentinië

Afgelopen week was een van onze reisspecialisten op reis in een van de meest prachtige gebieden

Latijns-Amerika: Patagonië (Argentinië). Ze bezocht onder meer de beroemde Perito Moreno gletsjer en het afgelegen El Chaltén met de indrukwekkende Mount Fitz Roy als decor. 


11 Maart 2016: Perito Moreno Gletsjer doorgebroken

In Argentinië is de bekende gletsjer "Perito Moreno" na jaren weer doorgebroken, een waar spektakel om te zien (en horen) !!

http://nos.nl/artikel/2091972 


26 mei 2015: Vulkaan uitgebarsten Galàpagos

gisteren is namelijk de Wolf vulkaan op de Ecuadoriaanse Galapagos Eilanden uitgebarsten. (De vulkaan is 33 jaar lang inactief is geweest). De Wolf vulkaan is met haar 1700 meter het hoogste punt van de Galapagos eilanden. 


Juni 2014: Met de kinderen door Colombia

Omdat het reizen kruipt waar het niet gaan kan, besloten Arnaud en Laura om met de kinderen (1 en 3 jaar) naar Colombia te reizen. En wat is het goed bevallen! Mooier dan verwacht; "Een droomreis waarbij niet alleen het landschap ons verrast heeft, maar vooral de vriendelijke bevolking. Iedereen was super behulpzaam als we ergens met de kinderen kwamen."  

 


2012: Maya's voorspellen einde van ons bestaan

Volgens de Maya kalender valt het einde van een 5126 jaar oude cyclus rond 12 december 2012. Volgens velen zou dit het einde van het bestaan op aarde betekenen; de wereld zou vergaan!!! Is dit een mythe, of hebben de Maya’s het einde der tijden voorspeld?
Tijdens deze rondreis door Mexico en Guatemala leert u de Maya’s kennen door even in hun wereld te stappen. U bezoekt de meest bijzondere Maya complexen en leert de oude gewoontes en gebruiken van de Maya’s kennen
Klik hier voor de Maya rondreis.


18 februari 2012: Leuk Artikel in Parool  over Buenos Aires:

http://www.las.nl/Portals/13/Logos/Artikel%20Parool%2018%20feb%202012-1.pdf (Tom van der Leij)


Staan er nog reisjes in de planning voor LAS?

Jazeker! Eind maart reist Laura naar Mexico om een mooi stukje te ontdekken met een huurauto. Zij zal van Mexico stad, via prachtige plaatsjes als Guanajato, Morelia en Guadalajara naar de badplaats Puerto Vallarta reizen.

Ook Tamara heeft dit jaar een reis in de planning naar Zuid Amerika. Zij zal in mei terugkeren naar Bolivia en via Chili afzakken naar Buenos Aires, Argentinië.


zaterdag 7 en zondag 8 januari 2012: Vakantiebeurs Amsterdam

 

Dit jaar wordt er een Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen georganiseerd, speciaal voor de reizigers die beperkt in hun tijd zitten maar méér willen dan relaxen aan een mooi strand.

 

 

LAS neemt beide dagen deel aan de beurs en heet u van harte welkom bij onze stand! Heeft u plannen om naar Latijns Amerika te reizen? Kom gerust langs voor een persoonlijk advies van onze medewerkers.

 


 

Routes van LAN in een overzicht:

Naast Chili, Argentinië, Peru, Ecuador vliegt LAN ook naar- en binnen Colombia. Samen met LAN gaat LAS komend jaar een mooie reisaanbod opzetten voor dit prachtige onontdekte land.

Lees hier meer over de routes die LAN vliegt en de voordelen van de Business Class. 

 


Antarctica The Frozen Planet:

Elke zondag op Ned 1 (vanaf 29 nov): Prachtige documentaire over Antarctica!

 

 

Vanaf Zondag 13 nov. op BNN:

Chris Zegers in '3 op Reis' naar Bolivia & Argentinië! 

Chris Zegers maakt zijn comeback als reispresentator. Voor BNN is hij eenmalig gastpresentator in 3 Op Reis en gaat naar Bolivia en Argentinië.
egers is blij dat hij weer een reisprogramma mag presenteren, meldt BNN. 3 Op Reis voelt als thuis en als een warm bad, zegt de presentator.

Van de zilvermijnen in Bolivia tot de grootste zoutvlakte ter wereld met als eindstation het warme Argentinië. Een indrukwekkend mooie reis met spectaculair en heet einde in het stadion van Boca Juniors in Buenos Aires. Hell yeah!

Chris Zegers was vanaf 2001 een van de vaste presentatoren van RTL Travel. Dit is de eerste keer dat hij voor 3 Op Reis presenteert. Zijn trip is in vier afleveringen van het reisprogramma te zien. De eerste aflevering is aanstaande zondag.


Oktober 2011: Tamara in Guatemala:

Tamara was in oktober in Panama & Guatemala voor een inspectiereis. Ondanks dat zij al veel bestemmingen bezocht had was de reis naar Panam toch weer verieuwend voor haar. Panama heeft veel te bieden: indianendorpen, een stukje koloniale historie en niet te vergeten prachtige bounty stranden!


Oktober 2011: LAS naar Panama & Guatemala!

Met veel enthousiasme vertrok Tamara afgelopen maand naar Panama en nóg enthousiaster kwam zij terug. De vraag naar Panama rondreizen is het afgelopen jaar enorm gestegen en zij heeft dan ook regelmatig bijgesprongen in de verkoop van Panama.
Ze heeft samen met de agent ter plaatse de highlights van het verrassende land gezien en een aantal hotelinspecties gedaan.
Naast Panama bezocht zij ook na een aantal jaren weer Guatemala, waar ze aanvullend de reeds bezochte plaatsen naar een nieuwe bestemming reisde:
"De beste manier om een reis te verkopen is door er zelf geweest te zijn", is ons motto.


DAKAR 2012: Chili, Argentinië & Peru: 

Komend jaar organiseert LAS voor de derde keer op rij DAKAR reizen. Speciaal voor sponsoren, rallyrijders, of gweoon liefhebbers organiseren wij de reis geheel op maat. Afgelopen jaren gingen o.a. Motorrijder Knuiman & teams mee en dit jaar gaat de groep van den Brink rallysport (truckrijders) voor derde keer mee! Wij wensen iedereen heel veel succes op DAKAR 2012.

 

Wilt u ook naar DAKAR in Zuid Amerika? Neem contact op met onze specialisten:

info@las.nl

 


Mei 2011: LAS op Paaseiland!

Afgelopen maand is Lilian met LAN airlines naar Chili gereisd om weer nieuwe bestemmingen te ontdekken en hotels te bezoeken. Zij ging o.a. naar het prachtige woestijngebied in het noorden 'Atacama', maar nog veel meer indruk maakte het verblijf op het magische Paaseiland. "Ik had niet gedacht dat het zo een bijzondere ervaring zou zijn".

Wilt u ook naar Chili & Paaseiland? Neem eens een kijkje in het reisaanbod http://www.las.nl/nl/reisaanbod/chili of neem gerust contact op met één van onze specialisten.


Nieuwe routes LAN vanaf 2011

Vanaf dit jaar vliegt LAN Airlines direct vanaf Lima (Peru) naar Iguaçú (Brazilië, ligt op de grens met de Argentijnse watervallen), waardoor een combinatiereis met meerdere landen door Zuid Amerika nu nóg makkelijker kan. Als voorbeeld hebben we een reis samengesteld van 20 dagen, waarbij u een prachtige combinatiereis maakt naar Peru en Argentinië. Een andere nieuwe route is Lima - Paaseiland. Combineer uw rondreis naar het mystieke Peru met een bezoek aan Magisch Paaseiland!

Klik hier voor de Combireis Peru & Argentinië 


Maart 2011: LAS in Fortaleza, Brazilië

Laura ging in maart met TAP airlines naar Fortaleza, op uitnodiging van Dom Pedro Hotels. Zij was al in aardig wat plaatsen geweest in Brazilië, maar Fortaleza ontbrak nog. Tijdens de reis werden verschillende leuke tours georganiseerd zoals buggyrides door de duinen van Cumbuco beach. ook Morro Branco stond op het programma. Bedankt TAP & Dom Pedro hotels voor de leuke reis!