Naar Antarctica op Cruise met Ortelius

Het schip heeft de hoogste ijsklasse notering (1A) en kan dus in vast eerstejaars ijs en in meerjarig pakijs varen. Met haar ruime buitendekken en grote, voor passagiers toegankelijke brug is de Ortelius een geweldig expeditieschip. Het team aan boord bestaat uit 34 zeer ervaren Russische bemanningsleden, 15 keukenmedewerkers waaronder bedieningspersoneel van verschillende nationaliteiten, 6 expeditiestafleden (1 expeditieleider en 5 gidsen/sprekers) en 1 arts.

 

De hutten en openbare ruimtes aan boord zijn eenvoudig en comfortabel ingericht. De ruim opgezette buitenhutten hebben minimaal twee patrijspoorten of ramen per hut. Door het grote aantal tweepersoons- en vierpersoonshutten met gedeelde faciliteiten (toilet en douche op de gang) kan een aantrekkelijk lager starttarief voor onze poolreizen worden aangeboden. De Ortelius beschikt over:
 

- 5 vierpersoonshutten met stapelbedden en gedeelde faciliteiten (ook te 
  gebruiken als drie- of tweepersoonshut);

- 14 tweepersoonshutten met twee afzonderlijke bedden (gedeelde
  faciliteiten);

- 9 tweepersoonshutten met patrijspoorten, privé-toilet en douche en twee
  afzonderlijke bedden;

- 10 tweepersoonshutten met ramen, privé-toilet en douche en twee
  afzonderlijke bedden;

- 6 superiorhutten met een tweepersoonsbed, privé-toilet en douche en
  apart zitgedeelte;

- 1 suite met een tweepersoonsbed, privé-toilet en douche en apart
  zitgedeelte.

 

De Ortelius biedt het comfort van een modern hotel met twee restaurants, een sauna en een bar/lezingenzaal.

Onze expeditiecruises zijn erop gericht u de best mogelijke ervaring van wilde natuur te laten beleven, waarbij zo veel mogelijk tijd aan land wordt doorgebracht.
De Ortelius heeft maximaal 100 passagiers waardoor we zeer flexibel zijn en u zoveel mogelijk gelegenheid heeft om wilde dieren te zien.