Vakantie in Panama: David

Reis naar David

Tijdens uw rondreis Panama kunt u op weg naar bijvoorbeeld Boquete ook een bezoekje brengen aan David, de hoofdstad van de provincie Chiriquí, waar ook het vliegveld ligt. Het is de derde grootste stad van Panama, met iets meer dan 125.000 inwoners. David is een regionaal handelscentrum en verkeersknooppunt langs de Interamericana snelweg.

 

Bezienswaardigheden en activiteiten in David

Veehouderij is de belangrijkste bron van inkomsten in de regio, maar ook de productie van fruit, koffie, cacao en suiker zijn van belang. Vanuit David zijn verschillende avontuurlijke activiteiten te doen, zoals raften en hiken. De landschap is schitterend en ideaal voor de natuurliefhebber!

 

Vanuit Panama City vliegt u in een uurtje naar David, maar u kunt het ook prima met de (huur)auto doen in 5 à 6 uur tijd: de Interamericana is een 4-baansweg en u kunt onderweg allerlei andere plaatsjes aandoen en zo nog meer van Panama zien. Wij kunnen ergens een overnachting inbouwen als u dat wilt en hebben hiervoor leuke mogelijkheden. De omgeving van David mag in elk geval zeker niet gemist worden tijdens het rondreizen door Panama.