Rondreizen door Midden Amerika

Reisbureau LAS is specialist in individuele rondreizen door Zuid- en Midden-Amerika. In tegenstelling tot de vele enorm grote landen in Zuid Amerika, zijn de landen in Midden Amerika een stuk kleiner. Onderlinge afstanden zijn relatief kort: nog kleiner dan in Europa. In een rondreis kunt u dan ook eenvoudig landen combineren.

 

Reisbureau LAS: Midden-Amerika specialist

LAS kent alle landen in Midden-Amerika bijzonder goed: onze reisadviseuses reizen meerdere keren per jaar af naar de diverse landen in het gebied en inventariseren de meest bijzondere accommodaties, hotels en lokale tours. LAS kan u in de reisvoorstellen ook adviseren over de mooiste plekjes, slimme routes en combinaties tussen landen die u zou kunnen maken. Zo haalt ú het meeste uit uw rondreis door de landen in Midden-Amerika.

 

Leuke combinatie-rondreizen

U kunt een rondreis door een (deel van) Mexico uitstekend combineren met een reis door Guatemala. Een reis naar Guatemala kunt u afsluiten op de stranden van Belize. Het nog onontgonnen Nicaragua kan in een rondreis prima gecombineerd worden met de veelzijdige flora & fauna van Costa Rica en ook met een rondreis door Panama: een land dat eigenlijk alles heeft.

Ook de reizen in Zuid Amerika zijn prima te combineren, denk bijvoorbeeld aan een combinatie rondreis Brazilië en Argentinië. Of een Rondreis Bolivia en Peru. U kunt een Antarctica Cruise combineren met een reis naar Argentinië en/of Chili.

 

Reisbureau LAS: maatwerk in rondreizen

De rondreizen die wij u per land presenteren, zijn goed doordachte reisprogramma’s, veelal gebonden aan een thema, reistijd of reisbudget. U kunt ons altijd vragen deze reis aan te passen aan uw meer specifieke wensen: bijvoorbeeld een verlenging, andere route, combinatie, eenvoudigere of meer luxe accommodaties of andere tours & excursies. Alles is mogelijk om zo uw ideale rondreis door de landen van Midden Amerika mogelijk te maken.