Rondreis strand en eilanden Panama

Reis naar Isla Taboga tijdens uw vakantie in Panama

Isla Taboga, ook wel bloemeneiland genoemd, is een heerlijke dagexcursie vanuit Panama Stad. U komt eerst langs de ingang van het Panama kanaal, waar u een schitterend uitzicht heeft op alle immense schepen die liggen te wachten totdat ze door de sluizen kunnen.  Eenmaal aangekomen op Taboga eiland, ervaart u de rust en kunt u gaan genieten. U kunt hier zonnen, snorkelen of lekker wandelen. Er zijn een paar leuke restaurantjes met uitzicht op zee. Zon, zee, strand en rust en dat allemaal op maar een uurtje varen Panama stad.


Pareleilanden: Isla Contadora & Isla San José

Isla Contadora is één van de ruim 200 eilanden van de archipel van de ‘parel eilanden’. Deze eilanden danken hun naam aan de parels die er vroeger veel gevonden werden en de piraten die hier hun kamp hadden opgeslagen. Het gebied is bij goed zicht fantastisch om te snorkelen, zeilen en vissen.

 

Ook zijn deze eilanden bij uitstek geschikt om in de maanden augustus tot en met oktober walvissen of reusachtige manta-roggen te spotten. De eilanden worden omringd door allerlei mooie stranden, en u kunt er volop duiken, sportvissen en boottochten maken naar onbewoonde eilandjes. Op het eiland zijn geen banken en pinautomaten aanwezig, vergeet u dus niet van te voren te pinnen als u meerdere dagen op de eilanden verblijft! De eilanden zijn het beste met een korte vlucht te bereiken vanuit Panama Stad.

Isla José is een eiland dat bedekt is door regenwoud en omgeven wordt door kliffen. Er is op het eiland één hacienda waar u kunt verblijven in een cabaña met schitterend uitzicht over zee.