Rondreis Nicaragua: Corn Islands

Reis naar de Corn Islands tijdens uw vakantie

De Corn Islands (Maïs eilanden) liggen 70 km. ten oosten van de kust van Nicaragua in de Caribische zee. Ze bestaan uit 2 tropische eilanden: Big Corn (10 vierkante kilometer) en Little Corn Island (2 vierkante kilometer). De eilanden worden omgeven door azuurblauwe zee en hebben prachtige lange witte zandstranden met palmbomen. Ook het onderwaterleven rondom de riffen van de Corn Islands zijn een belevenis voor duikers en snorkelaars.

Attracties en bezienswaardigheden Corn Islands

Little Corn island is naast snorkelen en duiken ook een ideale plek om te wandelen door de bossen of over de stranden. In het centrum van het eiland kunt u terecht in één van de sfeervolle restaurantjes en bars.

Op het eiland worden golfkarretjes als vervoermiddel gebruikt; een uitstekende manier om lekker rond te rijden en het eiland te verkennen.

 

Vanwege de invloed van de Britten tijdens de koloniale tijd is de officiële taal op de Corn islands Engels.

 

Palmbomen, hangmatten, witte stranden, snorkelen, vis, kokosnoten en reggae: Dit staat u te wachten bij een bezoek aan de Corn Islands! De eilanden zijn een waar paradijs en ideaal om uw rondreis door Nicaragua mee af te sluiten.

Uw verblijf op Corn Islands zal bijdragen aan een heerlijk tropisch vakantiegevoel. LAS heeft voor u een aantal sfeervolle hotels uitgekozen met ligging aan of zeer nabij het strand, zodat u vanuit uw verblijf kunt gaan snorkelen, vissen, zwemmen of gewoon lekker aan het strand liggen. In het restaurant van het hotel kunt u genieten van een heerlijke lokale maaltijd, bereid uit voornamelijk vis.