Vakantie in Panama: Bocas del Toro

Reis naar Bocas del Toro

Op de eilanden Bocas del Toro waant u zich in de Cariben. De archipel bestaat uit zes grote en talloze kleine eilanden en ligt in de Caribische Zee, waarvan een groot deel wordt beschermd door het Nationale Park Bastimentos. Veel eilanden zijn onbewoond.

 

Bezienswaardigheden en attracties Bocas del Toro

Op Isla Colón ligt het kleine stadje Bocas Town met hotels, leuke restaurants, winkels en stranden in de omgeving, waarvan Bocas del Drago het mooiste biedt. Er heerst een relaxte Caribische sfeer waardoor u écht vakantiegevoel beleeft. Niemand hoeft zich te vervelen op Bocas, er is genoeg te doen: surfen, duiken, kajakken of snorkelen. Het nachtleven is er ook bruisend door de jonge surfers uit de hele wereld die er neerstrijken.

 

Op de vele onbewoonde eilandjes in de buurt zijn allerlei bijzondere diersoorten te vinden, zeeschildpadden, kleine rode gifkikkers, dolfijnen en veel vogelsoorten. Bocas del Toro heeft tevens een grote verscheidenheid aan koraal en zeedieren. Je kunt er volop snorkelen en duiken, maar het zicht is er niet altijd heel goed. Een aanrader om uw rondreis door Panama mee te beginnen of af te sluiten.