Caribische Kust

Caribische kust

 

De Caribische kust van Colombia trekt meer een meer reizigers aan. De koloniale stad Cartagena is de parel van dit gebied, met haar bijzondere historie en prachtige monumenten.

Het wordt veelal de mooiste stad van Zuid Amerika genoemd en is uitgeroepen tot Werelderfgoed door de Unesco.

Ook Santa Marta, de oudste stad van Colombia is een bezoek waard tijdens uw rondreis door Caribisch Colombia.

Wie na een bezoekje aan de stad in de natuur wil verblijven kan naar het nationale park Tayrona, op ongeveer 45 min. van Santa Marta. Hier kunt u heerlijk uitrusten in een hangmatje aan het strand of onder een palmboom. De rotsstranden in combinatie met de  tropische jungle maakt het een ideale bestemming.

Wat dieper in de jungle vindt u Ciudad Perdida, één van de belangrijkste archeologische sites van Zuid Amerika. LAS biedt trekkings aan in dit gebied, onder begeleiding van een gids die u alles vertelt over de mythes van de Tayrona Indianen.

 

Voor een ultiem bounty-gevoel reist u naar tropische eiland San Andrés of Providencia. Beide eilanden hebben prachtige witte stranden en zullen bijdragen aan een genot tijdens uw reis door Colombia. De echte avonturiers brengen een bezoekje aan het schiereiland Guarija, voornamelijk bewoond door Wayuu Indianen. Guarija biedt tevens maagdelijke stranden.

 

U kunt het Caribische gebied niet overslaan tijdens uw Colombia rondreis!