offerteformulier
Als u hieronder het formulier invult, zal LAS u reisvoorstel toesturen. U kunt ook altijd even bellen met LAS op 020 – 60 65 030

Welke plaatsen wilt u sowieso bezoeken in het land van bestemming?

Wilt u een voorstel inclusief intercontinentale vlucht?

* Verplicht
Werkwijze LAS - Checklist Offerteformulier

Uw Persoonlijke Reisspecialist

Bij LAS werken verschillende reisspecialisten, die elk ruime kennis en ervaring heeft van uw reisbestemming binnen Latijns Amerika. Uw persoonlijke reisspecialist adviseert, stelt een reis voor u samen en begeleid u in het hele proces van oriëntatie tot boeken. Het contact verloopt vlot:  voornamelijk via de mail en soms telefonisch. We horen graag van u!

 

Reactie tijd Offerte aanvraag

LAS streeft ernaar om binnen 12 uur tenminste een eerste reactie te sturen op uw aanvraag. Afhankelijk van het type van uw reis-verzoek (volledig op maat samen te stellen of één van onze reizen uit het aanbod) ontvangt u van ons een compleet reisvoorstel met offerte binnen 1-2 dagen. Heeft u geen bericht van ons gehad? Laat het ons alstublieft weten!

Prijzen vergelijken

Wij begrijpen dat LAS niet de enige reisorganisatie is die reizen aanbiedt; Indien u meerdere offertes opvraagt bij verschillende organisaties hopen wij dat u rekening wilt houden met het verschil in het type reis binnen deze aanbieders. Van LAS kunt u kwaliteit verwachten: vóór en tijdens de reis.  Bovendien is LAS alleen Latijns Amerika Specialist: d.w.z. dat wij ons zodanig op dat continent richten dat u de béste kennis en kwaliteit kunt verwachten!

Offerteformulier ingevuld?

Controleert u nog even of u de gewenste vertrek- en retourdata heeft ingevuld op het offerte-formulier? Zo kunnen wij direct beschikbare vluchten bekijken en snel reageren! Vergeet ook niet uw telefoonnummer; Indien nodig kunnen we dan een kort telefoongesprek voeren, bijvoorbeeld als we een interessante aanbieding hebben waarbij we wat sneller willen reageren, of wanneer we een toelichting willen geven.

Heldere prijzen

In een offerte kunt u van ons een helder overzicht verwachten van prijzen van vluchten en landarrangement. Omdat LAS gespecialiseerd is in het organiseren van rondreizen, stelt LAS de prijzen van hotels, transfers en eventuele excursies samen tot één totaalprijs van een landarrangement. Vluchtprijzen worden altijd apart vermeld. 

Onbezorgd op reis met LAS

Bij LAS is het al 10 jaar een feest om elke keer weer de reis tot in de puntjes te regelen. Tijdens het oriëntatieproces en het samenstellen van uw reis, maar ook tijdens uw reis, staat "Onbezorgd op reis" voorop.

Tijdens de reis is onze lokale vertegenwoordiger ter plaatse contactpersoon voor vragen. U ontvangt voorafgaand aan de reis van ons reisbescheiden met daarop alle contactgegevens van de agent. Daarnaast is LAS buiten kantoortijden bereikbaar voor calamiteiten.  

Like all great travellers, I have seen more than I remember, and remember more than I have seen.

 • Onbezorgd op reis met LAS

  Uw persoonlijke reisspecialist bij LAS stelt uw reis samen, organiseert tot in de puntjes het programma en regelt tot aan vertrek alles m.b.t. de boeking

  LAS - Latijns Amerika Specialist

 • De mooiste reizen naar Latijns Amerika

  Geen tijd om een rondreis zelf te organiseren? Laat het door een van onze specialisten regelen!

  Een gemak voor u, een plezier voor ons!

 •    

   

   

 • Reizen naar Latijns Amerika

  Heeft u suggesties voor LAS om onze reizen nóg leuker te maken? Een mooie bijzondere ervaring die u met ons wil delen? Laat het ons weten!

 • Voor elke bestemming een reisspecialist met alle kennis in huis

  De reisspecialisten bij LAS hebben kennis opgedaan tijdens reizen door Latijns Amerika. Sommigen hebben er zelfs gewoond of meerdere maanden doorgebracht. Alleen wanneer je echt weet waarover je praat, kun je de beste adviezen geven. Daarom bezoeken we nog steeds regelmatig nieuwe bestemmingen.