Wie is LAS?

LAS (Latijns Amerika Specialist) is een online reisorganisatie, ontstaan uit een mix van Nederlands en Argentijns bloed , passie voor Latijns Amerika, een schat aan reiservaring in dit continent en een groot enthousiasme voor het overbrengen van deze ervaringen. Hieruit is -13 jaar geleden- een online - reisorganisatie voortgekomen met reisspecialisten die de ‘nieuwsgierigen’ onder ons een geweldige ontdekkingsreis laten maken. De ‘avonturiers’ gaan op in hun ervaringen en de ‘levensgenieters’ gaan gegarandeerd een heerlijke reis tegemoet. Belangrijkste doel is reizigers vooraf goed te informeren over de desbetreffende bestemming en hen tijdens de reis maximaal kennis te laten maken met het land, mits geheel op hun eigen manier en in eigen tempo.  

Naast Argentinië heeft LAS reiservaring opgedaan in o.a. Ecuador, Peru, Brazilië, Chili, Colombia, Venezuela, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Guatemala, Mexico en de Dominicaanse republiek. Geen land is hetzelfde, allemaal hebben ze een eigen schoonheid, geschiedenis en karakter. Naast het prachtige ruige Patagonië van Argentinië, is Brazilië een genot voor diegene die écht vakantie wil, met de meest bruisende stad ter wereld Rio de Janeiro en heerlijke witte stranden met palmbomen. Wie meer avontuur wil, kan in hetzelfde land zijn hart ophalen in de Pantanal of Amazone. Tegelijkertijd zijn de overblijfselen van de Inca- en Maya-beschavingen in Peru (Machu Picchu) en Guatemala (Tikal) zeer bewonderenswaardig en is het relatief weinig bezochte Panama verrassend mooi. U voelt sympathie voor het vriendelijke en kleurrijke Bolivia en geeft zich over aan de tango, samba, mambo, rumba, milonga, carnavalito, en andere aanstekelijke folkloristische muziek in Latijns Amerika. Colombia heeft ook zeker onze harten gestolen, wat een vriendelijk en prachtig land is dat! Nieuwste bestemming bij LAS is het kleurrijke Cuba, een aanwinst bij alle reizen die we aanbieden, wat een geweldig land! 

We hopen ook voor u een mooie droomreis naar Midden- of Zuid Amerika te mogen samen stellen!

Kijk ook op het reisblog van LAS voor leuke nieuwtjes, tips en reizen die we zelf maakten: reismetlas.blog

 

Type Accommodatie Tijdens de reis

Wat voor Type hotels kunt u verwachten bij LAS?
OVER LAS
 

2017: LAS bestaat 10 jaar !!

Bij LAS vieren we feest, want we bestaan dit jaar 10 jaar. We vieren alle mooie reizen die we voor onze (vele vaste) klanten verzorgd hebben en gaan door met nòg meer enthousiasme ! 

 

Reviews

Lees hier wat onze reizigers over LAS zeggen!